NAMASTE INDIA

NAMASTE INDIA Heerlijk Indiaas eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5973 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaste India. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 23:55 Butter chicken was heerlijk!!! Ook de tikka chicken was perfect op smaak. Dit blijft toch ons favo indian restaurant als wij in Amsterdam zijn. Snelle bezorging! Heerlijk warm. Top!! Tot heel snel weer want hier krijg je nooit genoeg van!
26 mei 2022 om 22:46 Order arrived incomplete, also initial waiting time was longer than indicated. The chicken dish had plenty of chicken, but the chicken was very dry. Also, while the dish was spicy and smelled good, it didn't taste anything like it is supposed to
26 mei 2022 om 22:07 Het eten was heerlijk, maar het duurde 1 uur en 25 minuten voor het was bezorgd. Langer dan stond aangegeven.
26 mei 2022 om 22:06 Eten was heerlijk !
26 mei 2022 om 19:56 Medium mag iets pittiger. Was erg lekker..en nog goed warm. Alles prima. Vriendelijke bezorger.
26 mei 2022 om 10:36 Eten was super. Echt goed gekruid, warm en vers. Mild was voor mij nog iets te pittig. Idd was een lepel en een servet wel handig geweest, maar hotel heeft die ook bij de lobby. Bezorging was super. Liefste bezorgster ever. Dankjewel!
26 mei 2022 om 0:38 Eten was superlekker! Porties waren voldoende zelfs te veel! Verpakking was 11/10. Minpunten waren dat ze geleverd zijn zonder bestek en servetten, zeker niet fijn als je aangeeft dat je in een hotel verblijft Koerier mocht wel wat vriendelijker zijn
25 mei 2022 om 21:40 Duurde wat lang maar was super lekker!!!!!
25 mei 2022 om 20:51 Erg lekker!!
25 mei 2022 om 13:43 Erg lekker!
25 mei 2022 om 0:11 Excellent! Ordered 4 currys and we enjoyed them all
24 mei 2022 om 17:56 Lekker gegeten weer!