NAMASTE INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 6317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaste India. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 9:54 Heel erg goed!
29 jan 2023 om 20:37 Voor het eerst hier besteld en wat ben ik zeer tevreden over het etenswaren! Precies voldoende kruiden en pittigheid. Ik ben zelf niet van het te exotische smaak maar dit was verbluffend lekker! Zeker aanrader voor de Surinamers.
29 jan 2023 om 19:44 Eten vonden we wat minder dan wat we gewend waren. We hadden pittig besteld, maar we hebben nauwelijks pittigheid geproefd. Voor de rest prima eten!
28 jan 2023 om 22:14 Best Indian place to order in Amsterdam. Always happy with the food. :)
26 jan 2023 om 22:19 Highly recommend!
23 jan 2023 om 16:15 it was so so good, although it did took longer than expected- it was definitely worth the wait considering this is one of the best butter chicken I’ve ever had. The food was also rlly warm
22 jan 2023 om 21:56 The worst Biryani of my life. It seems like Namaste India dipped the rice in a bowl full of oil and paprika powder and called it Biryani. Any authentic Indian would know that the Biryani tastes nothing like this! Extremely disappointed
22 jan 2023 om 20:53 Top, vlot bezorgd en eten was weer goed!
21 jan 2023 om 21:43 Lekker eten !!
21 jan 2023 om 20:14 Not really necessary for the delivery guy to text me afterwards kinda gross
19 jan 2023 om 15:41 Zeer goed.
19 jan 2023 om 9:42 Lekker eten en mooi op tijd bezorgd.